Advocaat


  Stanneke Lammers is een ervaren internationale zaken juriste die werkt op het raakvlak van de Franse en Nederlandse rechts systemen binnen de Europese context. Ze kan licht schijnen op duistere plekken en kan conflicten vertalen naar oplossingen.
  Meester Lammers behandelt dossiers betreffende financiering, fiscaliteit, bouw en de aan- en verkoop van onroerend goed in Frankrijk alsmede familierechtelijke aspecten en zakelijke geschillen.
  Lammers levert ook gedegen juridisch advies en begeleiding aan het Nederlandse MKB bij hun activiteiten in Frankrijk en/of hun contractuele relaties met Franse bedrijven.
  Ze biedt een alternatief voor de grote kantoren tegen aantrekkelijkere tarieven, nadat ze zelf in een aantal van de voornaamste firma’s heeft gewerkt.
  Ze was bij Kneppelhout en Korthals advocaten te Rotterdam, Lefèvre Pelletier & Associés te Parijs en het Nederlandse Loyens & Loeff, eveneens in Parijs.
  Lammers is sinds 1993 ingeschreven als advocaat bij de balie van Rotterdam en sinds 2001 ook als avocat bij de balie van Parijs.
  Ze studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht, haalde een Master in International Business Law (LL.M) aan de Hull University in Engeland, en deed vergelijkend recht aan de Université Panthéon-Assas te Parijs.
  Kortom; Lammers, voor recht en resultaat als het over zaken tussen Nederland en Frankrijk gaat.

Stanneke